Execution Only

Mocht u via onze website een autoverzekering afsluiten dan is er geen sprake van advies. Bij het online afsluiten van autoverzekeringen via solidinvest.nl  is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Twijfelt u over dekking, voorwaarden of iets anders met betrekking tot de autoverzekeringen, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Omdat u ervoor kiest om zonder advies van een adviseur de autoverzekering zelf via execution only af te sluiten bent u ook zelf verantwoordelijk voor het doornemen en begrijpen van de polisvoorwaarden van de autoverzekeringen en voor de keuze van de dekking en eventuele aanvullende dekkingen. Ook bent u zelf verantwoordelijk voor het eventueel niet correct of niet volledig invullen van het aanvraagformulier voor de autoverzekering en de mogelijke gevolgen daarvan, zoals deze in de polisvoorwaarden van de autoverzekeringen vermeldt staan.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een autoverzekering. Wanneer u wel advies wenst, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe werkt het afsluiten van een AutoVerzekering:

  1. U maakt op onze website een vergelijking van een door u gekozen autoverzekering
  2. U vergelijkt en leest de voorwaarden van de autoverzekeringen voordat u de gewenste autoverzekering aanvraagt.
  3. U vult alle vragen volledig en correct in en de maatschappij gaat dan uw aanvraag beoordelen
  4. U ontvangt een mail of de aanvraag wel of niet wordt geaccepteerd. Als de aanvraag niet wordt geaccepteerd is uw auto niet verzekerd.
  5. Wanneer van de aanvraag voor de autoverzekering akkoord is ontvangt u per e-mail een bevestiging.
  6. Binnen 14 dagen na ontvangst van de polis heeft u de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden de autoverzekering per de ingangsdatum nietig te verklaren.