logoSI
Solid Invest
Eosstraat 83
1076 DN AMSTERDAM
020-5584000
info@solidinvest.nl

 

Nog niet overtuigd?

Wat anderen over ons zeggen!

Wij hadden op de site 2 berekeningen gedaan voor te berekenen wat voor hypotheek wij konden krijgen. De adviseur belde ons diezelfde dag nog op om te vragen of wij vrijblijvend en kosteloos een adviesgesprek wouden. Omdat ik een zoontje heb van 6 jaar ben ik beperkt in tijd en kwam de adviseur op huisbezoek wanneer het ons uitkwam. Hij kan zich heel erg inleven en houdt rekening met onze eisen en prive situatie. Sindsdien is hij iedere dag (zelfs in het weekend) goed te bereiken en zo niet dan geeft hij het vantevoren aan mocht hij een andere afspraak hebben. Erg prettig verloopt het contact, onze vragen beantwoord hij altijd en kan hij dat niet onderzoekt hij het en komt hij er snel op terug! Wat wij het belangrijkste vinden aan een hypotheekadviseur is dat diegene eerlijk en open kan zijn, je maakt een van de belangrijkste stap in je leven en ik zou iedereen de adviseur aanraden!

Ilona
IlonaHypotheekadviesbron: advieskeuze.nl

De adviseurheeft ons heel persoonlijk benaderd. De gesprekken konden gewoon bij ons thuis en in de avonduren plaatsvinden. Er werd heel goed met ons meegedacht en alle opties zijn langsgekomen, voordat wij een beslissing moesten maken.

Kirsten van Dam
Kirsten van DamHypotheek adviesbron: advieskeuze.nl

Dit was mijn eerste woning, zo ook mijn eerste hypotheek en veel dingen zijn nieuw een onbekend terrein voor me. Alles werd me duidelijk uitgelegd en dingen die ik niet begreep werden nogmaals uitgelegd. Ik kon elke dag bellen of mailen voor hulp als voor meer informatie wat ik overigens als zeer fijn vind aan voelen zeker als het je eerste woning en hypotheek is. dit kon van ‘smorgens tot s’avonds zonder enige probleem. Ook toen ik op vakantie was heeft de adviseur me gebeld en gemaild met alle nodige informatie en nieuwe ontwikkelingen. dit voelde echt vertrouwd en rustgevend.

Umit
UmitHypotheekadviesbron: advieskeuze.nl

Zijn gewoon goed ingelicht, de adviseur heeft er alles aan gedaan zodat we een hypotheek konden krijgen die bij onze portemonnee past. Hij nam ook al het werk uit handen van ons, we hoefden alleen nog maar handtekeningen te zetten, de adviseur was ook 24/7 beschikbaar op zijn telefoon en dat geeft ook een rustig gevoel als je toch nog wat vragen hebt.

Jamie Elderenbos
Jamie ElderenbosHypotheekadviesbron: advieskeuze.nl

Neem contact met ons op

2 + 3 = ?